Sitemagic header

Hosting

Webhosting voor een website wordt op vele manieren aangeboden, vaak tegen hele lage tarieven. Je website voor een paar tientjes per jaar online, dat klinkt aantrekkelijk. Echter wilt u dat werkelijk?

Wat als je een wijziging wilt doorvoeren. Of je hebt een vraag met betrekking tot de inrichting van uw e-mail. Vaak dient u dan via mail of via een callcenter contact op te nemen. Geen persoonlijke benadering dus!

SiteMagic doet dit anders, we zien het als onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen u online bereikbaar bent en blijft. En op de manier zoals u dat wenst. Vragen kunt u rechtstreeks aan ons kwijt, wij kennen u als klant persoonlijk en ook uw persoonlijke situatie. Uw webhosting is afgestemd op uw behoefte. Wij kiezen dus voor een persoonlijke aanpak. Wij vragen een reële bijdrage per maand voor het hosten van de website waarbij u ons gewoon kunt bellen als er vragen zijn.

De webhosting kan worden uitgebreid met aanvullende diensten als beheer, doorvoeren van wijzigingen en het verzorgen van zoekmachine optimalisatie en Google AdWords campagnes. Allemaal zaken waar u als bedrijf, vereniging, stichting of particulier liever niet alles vanaf wilt weten.

Daarmee maakt u optimaal gebruik van onze kennis. Neem dus gerust contact met ons op om uw persoonlijke wens met ons te bespreken.